Wuh wuh!

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!

Istuuduimme pitkästä pitkästä aikaa tänne hieman kirjoittelemaan. Kesä on edennyt jo näin pitkälle ja Ransukin on jälleen kesämies nypityssä turkissaan, eipähän tule helteellä niin kamalan kuuma. Alkukesän hyttyset ovat olleet kovasti kiusana ja olo oli välillä aika hankala niiden pistojen takia, mutta onneksi apu oli lähellä kun hovieläinlääkäri Päivi sattui olemaan  sopivasti käymässä.  Ostettiin pienen omaisuuden maksavaa eläinten hyttysmyrkkyä, jotain semmoista turvallista luonnontuotetta, ja siitä onkin ollut ihan apua.

Mami on ollut ahkerana töissä ja viime viikolla kun se tuli sieltä niin se haisi ihan lampaalle, voi kääk! Taitaa se laittaa tässä kuviakin tänne niistä hoidokeistaan kunhan ensin saapi ne puhelimesta koneelle. Juu!
Meillä oli kiva lomanen Kolilla juhannuksena. Mamin kanssa otettiin irtiotto kaikesta ja vain lenkkeiltiin ja ihailtiin maisemia. Vastaan tuleet ihmiset puolestaan ihailivat minua ja sanoivat minua kivaksi koiraksi. Oli aivan ihanaa juosta siellä ja katsella maisemia, mutta välillä sitten taisin olla vähän liian innokas menemään kun mami ihan säikähti kun meinasin mennä kiipeilmään sen mielestä liian vaarallisiin paikkoihin.  Sieltä Koliltakin on kuvia kunhan mami vaan laittaa ne koneelle.
 
Nyt toivotaan  vaan kivoja kesäilmoja kaikille!