Wuh wuh!

    Tähän ei kyllä nytten mamman ostamat tossutkaan auta kun fleeceä ovat...  Nimittäin keli on lauhtunut plussan puolelle täälläkin ja kun ulos menee niin tassut kastuvat ja likaantuvat heti eikä sisään pääse ennen tassupesua, TYLSÄÄ!   Mamma oli viikonloppuna Oulussa ja kyllä me iskän kanssa tuosta tassupesusta vähän luisteltiin, mutta heti tultuaan mamma kyllä muisti siitä huomauttaa ja tässäpä sitä taas ollaan.
Pitäisi varmaan alkaa suunnitella koirille tarkoitettuja kumppareita niin säästyisi ainaisilta tassupesuilta, hmmm...  No toistaiseksi on vain alistuttava kohtaloonsa ja mentävä pihalta suoraan kylppäriin. Mamma luulee, että menen sinne siks että se olisi mielissään, mutta totuushan tietysti on se, että ne lumipaukut tassuissa ja likaiset tassut ovat näin koirankin kannalta varsin epämiellyttävät. Mutta antaa vaan mamman olla siinä omassa uskossaan, hih!
     Mammalla oli ollu kivaa, mutta oli meilläkin iskän kanssa hauska viikonloppu. Perjantaina katottiin urheilua ja lauantaina pääsin taas mummo-ukkilaan maalle hemmoteltavaksi kun iskä oli jossain hiihtokisoissa. Kävin lenkillä ukin kanssa, olin tosin ihan ihmeissäni kun se suostui lähtemään. Tänään mamma lupasi, että pääsen Ranen kanssa johonkin juoksemaan, JEEEEEEEEEEEEEE!  Kerrottakoon, että se myös toteutti lupauksensa ja saatiin juosta oikein kunnolla pitkästä aikaa kun Ranekin oli jo kunnossa.