Wuh wuh!

   Nyt ne talven paukkupakkaset sitten tulivat ja aiheuttivat pientä nostetta meikäläisen tassuihin. Luntakin on saatu, jee!
   Mukava köllötellä sisällä kun ulkona on melkein -30 pakkasta, mutta välillä on uloskin pakko mennä, vaikka millään ei mieli tekisi. Laittoivat mulle tämmöisen takin päälle ja kuvan ilmeeni kertookin teille kaiken :

     356846.jpg

     Tässä toinen pukukuva :  

     356857.jpg



    Jestas kun hävettää... 
    Rane ei oikein suvainnut takkiani ja meinasi kantaa minua kauluksesta. Se yritti koko ajan ottaa kauluksesta kiinni ja retuuttaa ja sitten mamma ottikin multa sen takin pois. No, se oli kyllä sovittu juttu, heh heh!
    Eipähän tarvinnut käyttää tuota ällöä takkia...

   Mutta jos eläimet pukee niin kyllä ne ihmisetkin etsivät näillä keleillä kaikki vaatteet komeroidensa pohjalta, että ei sen puoleen. Tässä olemme iskän kanssa menossa ulkoilemaan ja molemmilla näyttäisi olevan aika lailla topattu olo. Iskä ei oo keriny vielä laittaa kenkiä. Mamma ajatteli ostaa mullekin semmoiset ulkoilutossut, niistä kyllä saattaisin jopa pitää.

    356853.jpg

    Eilen mamma oli koko päivän menossa ja iskä kanssa. Ranen mamma oli kiltti kun käytti minua ulkona ja sitten arvatkaa mitä... se tuli uudestaan ja otti minut Ranen luo kylään. Arvatkaa olinko vähän mielissäni kun Ranen mamma tuli...
   Siitä kyläreissusta ei mammakaan vielä tiiä, jätetään tuota tuonnemmaksi!