WUH!

 Täällä voidaan jo paremmin, mammakaan ei enää vaikuta niin kipeältä.  Miunkii silmä alkaa jo olla kunnossa kun on laitettu sitä mamman ostamaa silmävettä eikä lääkäriin varmaankaan tarvii mennä.
  Mie oon ottanu semmosen uuden tavan niiden sairasloman aikana, että menen aina aamuisin herättämään silleen että pikkusen tökkäsen kuonolla käteen. Kyllä ne siitä sitten aika nopeesti nousevat ja tajuavat että ei sitä voi nukkua eikä pissiä pidätellä ihan loputtomiin - tai siltä se ainakin minusta tuntuu.
  Tajuan jo muuten sen joulukalenterijutun ja aina kun mamma menee sen luo niin oon kyllä salamana siellä ja odottelen että millon se aukeaa se luukku. Niissä on semmoset ihme muovit vielä suklaiden päällä enkä millään meinaa jaksaa ootella että mamma aukasee sen, se on kyllä hidas ihminen!
   Eilen oltiin mummolassa ja siellä oli pikkujoulu. Siellä oli yks Timo-setä, jota en oo koskaan aikaisemmin nähnyt. Se ihastui minuun ihan oikopäätä ja olis hellitellyt minua varmaan koko ajan. Joo, ja löysin pikkujoulupaketteja vähän liian aikaisin mummin kätköistä ja vein niitä sitten ihmisille. Jee se oli hauskaa, enkä malttanut olla avaamatta osaa  niistä paketeista. Yks kyllä olikin mulle, että eipä silti ;)! Ja aukasin myös Mörön paketin ja söinkin sen saamaa puruluuta, mutta sitten kyllä hävetti kun moittivat siitä. No, mie hommaan oman paketin vaikka sille Mörölle sitten jouluksi...

 Eipä tuota lunta ole tänne näkynyt, vaikkä näinkin pohjoisessa olemme, mrrrr! Juoksen tuolla lähimetsässä ja ja siellä näyttää nyt tältä :

   285217.jpg285214.jpg

   Ja toinen juttu mitä teen on nukkuminen eri paikoissa kuten

   SOHVALLA NÄIN                          tai                  NÄIN

    285219.jpg   285223.jpg

      tai sitten MAMMAN KOIRATOSSUJEN PÄÄLLÄ

     285211.jpg

     Kyllä käppänäuni on suloista, sanoo mamma!