Wuh!
   Tulihan se iskä sieltä Joensuusta, eikä tarvinnut jäädä sairaalaan niin kuin pelättiin, JEEEEE! Myö täällä mamman kanssa sitä hoidetaan kotona kun mammallakin loppu nyt ne työt eikä sen tarvii aamuisin mennä sinne. Vaan eipä silti, mullehan sopii oikein loistavasti et ne on kotosalla...
    Paitsi eilen kun mie olin just halulla vetelemässä mamman laittamaa ruokaa kipostani niin eikös ne iskän kyynärsauvat mee kaatumaan mun vesikuppiiin kun siinä heiluin. Ja arvatkaa säikähinkö mie!! Nyt pelottaa aina kun nään ne ja pelottaa mennä keittiöön että jos ne taas tippuu mun päälle. Onneks oon sen verran ketterä että ite kerkisin alta pois.
    Eilen mentiin mummolaan, mutta ei siellä ollukaan mummi ja ukki, siis mamman isä ja äiti, outoa! Ne on kuulemma Madeiralla ja sitten kun ne tulee niin minunkin pitää onnitella kun mummi kuulemma täyttää 50 vuotta! Se on varmana joku hieno juttu kun ihmiset siitä niin hössöttävät. Mutta okei, onnitellaan onnitellaan!
    Niin ja o ou, jäädään iskän kanssa kahestaan viikonloppuna kun mamma kuulemma lähtee reissuun... Mut eipä sen puoleen, saadaanpa olla pojat keskenään ja vaikka katella urheilua tai muita poikien juttuja, joista mamma ei oikein tykkää.