Wuh wuh!

   Ransua ihmetyttävät nämä vaihtelevat säät: toisena päivänä saa haistella pihalla jo nurmikkoa ja seuraavana aamuna pitää nostella tassuja kun on satanut niin paljon lunta. Mutta kevät tästä vielä tulee!  Matolääke ja kuratassujen pesu eivät herraa liiemmin miellytä, mutta onneksi sitä ensimmäistä ei tarvitse ottaa kovin usein, jälkimmäistä sitä vastoin tapahtuu Ransun mielestä ihan liikaakin.
    Mummolassa olemme käyneet maalla aika ahkerasti ja Ransusta on ollut ihanaa juosta jäällä. Pilkkikisat pääsiäisen aikaan olivat ihan ykköset kun sai varastella ihmisten kaloja eivätkö ne saaneet vikkelää käppänää millään kiinni. Ei se Ransu niitä raakoja kaloja syönyt, mutta niiden kanssa taisi olla aika mieluista härnätä ihmisiä, tulla lähelle ja antaa olevinaan ottaa kiinni ja sitten vikkelästi karkuun. Valitettavasti (hmmmm, Ransu taitaa olla eri mieltä) koirien sarjassa ei tällä kertaa ollut muita osallistujia, joten Ransu sai yksinoikeuden palkintonameihin ja vinkuvaan sikaan.
      Mummolan Mörköstä meillä on vähän ikävämpiä uutisia,  13 täyttävän papparaisen vointi ei nimittäin ole kauhean hyvä. Tänään Mörkö kävi eläinlääkärissä ja vielä lääkkeiden avulla vähän koetetaan oloa parantaa, mutta seuraavat päivät näyttävät mihin suuntaan papan vointi lähtee menemään ja onko aika siirtyä koirien taivaaseen lepäämään. Mörkö-pappa kiittää kaikkia ystäviä yhteisistä hetkistä!