Wuh!
 
    345088.jpg

   Tuossa eilen tuli mieleen, että mamman ja iskän joululahjaksi saama iso pehmokarhu on aika kiva ja istuin ja lekottelin pitkään sen sylissä. En vaan tiedä mitä hauskaa siinä mamman ja iskän mielestä oli. Kuvista tuli aika tummia, mutta syyttäkää vaan mammaa...  Nousin aina ylös kun  mamma yritti ottaa lekottelukuvaa, päätin että yrittäköön vaan, heh heh, ei onnistu!!
    Toissapäivänä mulla oli joku ihme viiraus mielessä ja kiusasin Ranea minkä kerkisin.  Rikoin sen uuden pallonkin enkä antanut sen leikkiä sillä. Olimme satamassa pikkuretkellä.  Ja mammaa kuulemma hävettää mun puolesta se pallojuttu.
    Mamma vei minut eilen pitkälle lenkille ja  tapasimme  sattumalta Ranen ja sen emännän. Ne lähtivät kövelemään meidän kanssa. (Iso)mummon synttäreille oltiin menossa ja sain vihdoin esitellä Ranen mummille kun se sattui olemaan siellä kanssa. Jostain kumman syystä siellä oli paljon porukkaa ja olin ihmeissäni että mitä ne nuokin tekevät täällä ja nuo ja nuo. Tavallisestihan siellä on niin rauhallista...