Wuh ja hau!
   
      Kyllä se mamma pienen muistuttelun jälkeen älysi antaa mulle sitä lihapiirakkaa ja nautin siitä oikein silmät kiinni syöden ja välillä oikein ähisin kun oli niin hyvä mieli. Ärsytti vaan kun mamma ja iskä tekivät semmoisia marinoituja valkosipulinkynsiä eivätkä malttaneet olla maistelematta niitä. Sitten ne haisi ihan kamalalle ja tajusivat että minä inhoan sitä hajua.  Ne kiusasivat ihan tahallaan hönkimällä päin naamaa, arvatkaa oliko kiva... Ja sitten ne vielä nauroivat päälle! No, en minä välitä, saivatpa ainakin kunnon naurut meikäläisen kustannuksella.
     Tänään mamma sitten yllätti minut ja kävi ostamassa eläinkaupasta Royal Canin Miniature Schnauzer -ruokaa, nam! Kerrankin se älysi mikä on meikäpojan makuun! Harmi vaan kun se sekoitti sitä vanhaa ruokaa sinne joukkoon, kuulemma ettei mahani mene sekaisin.

       343543.jpg

       Käykääs muuten kaikki katsomassa koirien työväenopiston kursseja täällä

 Mammalla oli hauskaa kun se luki noita kursseja. Minä päätin jo mennä ainakin pallohulluihin.  Pitää kysyä kiinnostaisko Ranea lähteä kaveriksi, mutta luultavasti häntä kiinnostaa enemmän tuo koivennostokurssi. Pitää keskustella asiasta kunhan nähdään.